Dita Aleman – Huisartsenpraktijk Polsbroek – Polsbroek

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Polsbroek

Let op! Het telefonisch spreekuur is veranderd. U kunt de assistente bellen met de vraag of de dokter u terug wil bellen.  Zij plannen u in de agenda, en de dokter belt u dan terug.

Bij Huisartsenpraktijk Polsbroek bent u 5 dagen in de week van harte welkom. U treft er bijna altijd dezelfde huisarts: J. Kruijt. Alleen bij nascholing of vakantie is er een vervanger.

De praktijk heeft een apotheek en is gecertificeerd. Hij voldoet dus aan alle actuele kwaliteitseisen. Een groot voordeel van onze huisartsenpraktijk: maakt u 's ochtends bijtijds een afspraak, dan kunt u vaak dezelfde dag nog terecht.

Twijfelt u of u naar de dokter moet?

Twijfelt u of u naar de dokter moet? Kijk dan eerst op Thuisarts.nl voor goede informatie.

Zelfzorg - Moet ik naar de dokter - Huisartsenpraktijk Koolhoven

Of download de app 'Moet ik naar de dokter?' via de appstore/google play of de officiële site:

 

Huisartsenpraktijk Polsbroek
Jonglevenweg 1 3415 PP Polsbroek

Dita Aleman

Dokters- en apothekersassistente vaste waarneemster

Dita werkt sinds 2012 in de praktijk. ‘Het is fijn om met mensen mee te denken. Om ze precies de juiste informatie over medicijnen of regels te geven. Zodat ze met een gerust gevoel naar huis gaan en geen vragen meer hebben. Het contact met de patiënten is natuurlijk het leukste deel van mijn werk. Mensen zijn puur, direct en begripvol. Dus kunnen wij ook open en helder zijn over wat wel en niet kan. De sfeer is gemoedelijk.’ In haar vrije tijd schildert Dita onder andere levendige boerderijdieren, die altijd ook iets geestigs hebben. Wie wel eens in Huisartsenpraktijk Polsbroek komt, kent ze ongetwijfeld.

Terug naar overzicht