Miranda Koelewijn – Huisartsenpraktijk Polsbroek – Polsbroek

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Polsbroek

Let op! Het telefonisch spreekuur is veranderd. U kunt de assistente bellen met de vraag of de dokter u terug wil bellen.  Zij plannen u in de agenda, en de dokter belt u dan terug.

Bij Huisartsenpraktijk Polsbroek bent u 5 dagen in de week van harte welkom. U treft er bijna altijd dezelfde huisarts: J. Kruijt. Alleen bij nascholing of vakantie is er een vervanger.

De praktijk heeft een apotheek en is gecertificeerd. Hij voldoet dus aan alle actuele kwaliteitseisen. Een groot voordeel van onze huisartsenpraktijk: maakt u 's ochtends bijtijds een afspraak, dan kunt u vaak dezelfde dag nog terecht.

Twijfelt u of u naar de dokter moet?

Twijfelt u of u naar de dokter moet? Kijk dan eerst op Thuisarts.nl voor goede informatie.

Zelfzorg - Moet ik naar de dokter - Huisartsenpraktijk Koolhoven

Of download de app 'Moet ik naar de dokter?' via de appstore/google play of de officiële site:

 

Huisartsenpraktijk Polsbroek
Jonglevenweg 1 3415 PP Polsbroek

Miranda Koelewijn

POH-GGZ
Beschikbare dagen:
  • Woensdag
  • Donderdag

We kunnen er allemaal mee te maken krijgen dat het niet goed gaat in ons leven. Dat kan ontstaan door dingen die gebeuren, door ervaringen uit het verleden, maar het kan ook zijn dat je last hebt van psychische klachten zonder dat daar direct een aanwijsbare oorzaak voor is. Het kan heel helpend zijn om daar dan met iemand over te kunnen praten die op een professionele manier betrokken is.

Ik heb al ruim 12 jaar ervaring als POH-GGZ en hierdoor heb ik ruime ervaring in de behandeling van angst- en stemmingsklachten, verwerking van ingrijpende gebeurtenissen, rouw en verlies en relatie- en gezinsproblemen. Het mooie aan het werk als praktijkondersteuner in een dorpspraktijk vind ik dat je letterlijk dichtbij huis met iemand mee mag lopen, soms kort en soms wat langer. Vanuit het vertrouwen dat je opbouwt kun je echt wat voor mensen betekenen in soms heel moeilijke situaties. Ik vind het daarom belangrijk om toegankelijk en benaderbaar te zijn voor patiënten en hun naasten. Ik hoop bij te mogen dragen aan de mentale gezondheid in Polsbroek!

Via de huisarts kunt u naar mij verwezen worden, ik ben aanwezig op woensdag en donderdag.

Terug naar overzicht