Assistenten en praktijkondersteuners – Huisartsenpraktijk Polsbroek – Polsbroek

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Polsbroek

Bij Huisartsenpraktijk Polsbroek bent u 5 dagen in de week van harte welkom. U treft er bijna altijd dezelfde huisarts: J. Kruijt. Alleen bij nascholing of vakantie is er een vervanger.

De praktijk heeft een apotheek en is gecertificeerd. Hij voldoet dus aan alle actuele kwaliteitseisen. Een groot voordeel van onze huisartsenpraktijk: maakt u 's ochtends bijtijds een afspraak, dan kunt u vaak dezelfde dag nog terecht.

 

Huisartsenpraktijk Polsbroek
Jonglevenweg 1 3415 PP Polsbroek

Assistenten en praktijkondersteuners

In de praktijk werken drie vaste assistentes, Dita, Mia en Irma en een vaste invalassistente, Elly. Verder is er een praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (poh ggz), Dirk Jan Versluis en een praktijkmanager Diane Flikweert                                                             

Praktijkondersteuner ggz (poh ggz)

De poh ggz begeleidt patiënten die intensievere psychologische hulp in de praktijk willen. Dat gaat altijd via een verwijzing van de huisarts. Afspraken bij de poh ggz maakt u via de assistentes. Een gesprek met de poh ggz duurt 30-40 minuten. Vaak zijn 3 tot 5 gesprekken genoeg om weer grip op uw leven  te krijgen.

Afzeggen: liever niet, maar anders wel op tijd

Het komt helaas regelmatig voor dat afspraken bij de poh ggz kort van tevoren worden afgezegd. Dat is erg jammer. Voor de patiënt zelf, maar ook voor de poh ggz en andere patiënten. Er is namelijk een wachtlijst voor de poh ggz.

Als een afspraak op tijd wordt afgezegd, kunnen wij een afspraak met een andere patiënt maken.

Daarom moet u een afspraak bij de poh ggz minimaal 24 uur van tevoren afzeggen. Maar liefst natuurlijk helemaal niet. Het is fijn als u bijtijds de hulp krijgt die u nodig heeft.