Extra mogelijkheden – Huisartsenpraktijk Polsbroek – Polsbroek

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Polsbroek

Let op! Het telefonisch spreekuur is veranderd. U kunt de assistente bellen met de vraag of de dokter u terug wil bellen.  Zij plannen u in de agenda, en de dokter belt u dan terug.

Bij Huisartsenpraktijk Polsbroek bent u 5 dagen in de week van harte welkom. U treft er bijna altijd dezelfde huisarts: J. Kruijt. Alleen bij nascholing of vakantie is er een vervanger.

De praktijk heeft een apotheek en is gecertificeerd. Hij voldoet dus aan alle actuele kwaliteitseisen. Een groot voordeel van onze huisartsenpraktijk: maakt u 's ochtends bijtijds een afspraak, dan kunt u vaak dezelfde dag nog terecht.

Twijfelt u of u naar de dokter moet?

Twijfelt u of u naar de dokter moet? Kijk dan eerst op Thuisarts.nl voor goede informatie.

Zelfzorg - Moet ik naar de dokter - Huisartsenpraktijk Koolhoven

Of download de app 'Moet ik naar de dokter?' via de appstore/google play of de officiële site:

 

Huisartsenpraktijk Polsbroek
Jonglevenweg 1 3415 PP Polsbroek

Extra mogelijkheden

U kunt in onze praktijk ook gebruikmaken van de 24-uurs bloeddrukmeting of een holter-onderzoek.

24-uurs bloeddrukmeting

Daarbij krijgt u een band om uw arm met een bloeddrukmeter. Die meet een aantal keren per 24 uur uw bloeddruk, zodat de huisarts een goed totaalbeeld krijgt. Op de site van de Hartstichting leest u meer over de 24-uurs bloeddrukmeting.

Holter-onderzoek (hartritmeonderzoek)

Bij een Holter-onderzoek wordt uw hartritme geregistreerd, meestal 24 uur achter elkaar, soms 48 uur. Een holter is een recorder die u met een speciaal tasje om uw middel draagt. De recorder is verbonden met elektroden die op uw huid geplakt worden. Tijdens het Holter-onderzoek doet u hetzelfde wat u anders ook doet. U houdt in een dagboekje uw activiteiten en eventuele klachten bij. Zo krijgt de huisarts dankzij het onderzoek een goed totaalbeeld.