Spoedgevallen – Huisartsenpraktijk Polsbroek – Polsbroek

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Polsbroek

Let op! Het telefonisch spreekuur is veranderd. U kunt de assistente bellen met de vraag of de dokter u terug wil bellen.  Zij plannen u in de agenda, en de dokter belt u dan terug.

Bij Huisartsenpraktijk Polsbroek bent u 5 dagen in de week van harte welkom. U treft er bijna altijd dezelfde huisarts: J. Kruijt. Alleen bij nascholing of vakantie is er een vervanger.

De praktijk heeft een apotheek en is gecertificeerd. Hij voldoet dus aan alle actuele kwaliteitseisen. Een groot voordeel van onze huisartsenpraktijk: maakt u 's ochtends bijtijds een afspraak, dan kunt u vaak dezelfde dag nog terecht.

Twijfelt u of u naar de dokter moet?

Twijfelt u of u naar de dokter moet? Kijk dan eerst op Thuisarts.nl voor goede informatie.

Zelfzorg - Moet ik naar de dokter - Huisartsenpraktijk Koolhoven

Of download de app 'Moet ik naar de dokter?' via de appstore/google play of de officiële site:

 

Huisartsenpraktijk Polsbroek
Jonglevenweg 1 3415 PP Polsbroek

Spoedgevallen

Levensbedreigend: bel direct 112. De hulpverleners kunnen dan direct andere hulpdiensten inschakelen, bijvoorbeeld de ambulance, politie en brandweer.

Andere spoed:

  • Bel ons spoednummer: (0182) 309 900
  • Leg zo helder mogelijk uit wat probleem is
  • Geef duidelijk naam, adres en telefoonnummer

Buiten kantooruren

Tussen 17.00 en 08.00 uur kunt u terecht bij de Huisartsenpost (HAP) in Gouda:  (0182) 322 488 en www.hapmh.nl. Belt u eerst de HAP om een afspraak te maken. U kunt niet zomaar binnenlopen.

Spoednummer: alleen voor spoed

Het spoednummermoet vrij zijn voor echte spoedeisende hulpvragen. Gewone vragen en boodschappen via dit nummer behandelen wij niet. De assistente vraagt u dan om op het gewone praktijknummer (0182) 30 92 03 terug te bellen.