Bellen – Huisartsenpraktijk Polsbroek – Polsbroek

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Polsbroek

Let op! Het telefonisch spreekuur is veranderd. U kunt de assistente bellen met de vraag of de dokter u terug wil bellen.  Zij plannen u in de agenda, en de dokter belt u dan terug.

Bij Huisartsenpraktijk Polsbroek bent u 5 dagen in de week van harte welkom. U treft er bijna altijd dezelfde huisarts: J. Kruijt. Alleen bij nascholing of vakantie is er een vervanger.

De praktijk heeft een apotheek en is gecertificeerd. Hij voldoet dus aan alle actuele kwaliteitseisen. Een groot voordeel van onze huisartsenpraktijk: maakt u 's ochtends bijtijds een afspraak, dan kunt u vaak dezelfde dag nog terecht.

Twijfelt u of u naar de dokter moet?

Twijfelt u of u naar de dokter moet? Kijk dan eerst op Thuisarts.nl voor goede informatie.

Zelfzorg - Moet ik naar de dokter - Huisartsenpraktijk Koolhoven

Of download de app 'Moet ik naar de dokter?' via de appstore/google play of de officiële site:

 

Huisartsenpraktijk Polsbroek
Jonglevenweg 1 3415 PP Polsbroek

Bellen

Als u de praktijk belt, krijgt u een keuzemenu te horen. Dankzij dit keuzemenu kunnen de assistentes u zo adequaat mogelijk te woord staan.

Keuze 1: is de spoedlijn. U krijgt dan zo snel mogelijk de assistente aan de lijn.

keuze 2: is de receptenlijn. U kunt hier gemakkelijk uw herhaalrecepten doorgeven. Als u voor 15.00 u inspreekt, staan de medicijnen de volgende dag na 15.30 uur klaar.

Als de praktijk gesloten is, kunt u kiezen voor spoed. U wordt dan doorverbonden met de huisartsenpost (HAP) of de receptenlijn.