Spreekuur – Huisartsenpraktijk Polsbroek – Polsbroek

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Polsbroek

Let op! Het telefonisch spreekuur is veranderd. U kunt de assistente bellen met de vraag of de dokter u terug wil bellen.  Zij plannen u in de agenda, en de dokter belt u dan terug.

Bij Huisartsenpraktijk Polsbroek bent u 5 dagen in de week van harte welkom. U treft er bijna altijd dezelfde huisarts: J. Kruijt. Alleen bij nascholing of vakantie is er een vervanger.

De praktijk heeft een apotheek en is gecertificeerd. Hij voldoet dus aan alle actuele kwaliteitseisen. Een groot voordeel van onze huisartsenpraktijk: maakt u 's ochtends bijtijds een afspraak, dan kunt u vaak dezelfde dag nog terecht.

Twijfelt u of u naar de dokter moet?

Twijfelt u of u naar de dokter moet? Kijk dan eerst op Thuisarts.nl voor goede informatie.

Zelfzorg - Moet ik naar de dokter - Huisartsenpraktijk Koolhoven

Of download de app 'Moet ik naar de dokter?' via de appstore/google play of de officiële site:

 

Huisartsenpraktijk Polsbroek
Jonglevenweg 1 3415 PP Polsbroek

Spreekuur

Het spreekuur is elke ochtend van 8.15 tot 11.30 uur en op ma-wo-do-vr middag van 15.00 tot 16.00 uur. De assistente zal altijd naar de reden voor het consult vragen. Dat doet zij om goed te kunnen inschatten of er eventueel spoed bij uw vraag is. Natuurlijk gaat zij vertrouwelijk met uw informatie om.

De afspraak zelf

Een afspraak met de huisarts duurt 15 minuten. Soms is er meer tijd nodig, bijvoorbeeld als u:

  • samen met iemand komt
  • meer vragen hebt
  • ergens dieper op wilt ingaan

Geeft u dan bij de assistente aan dat u een dubbel consult wilt.

Spoed

Ook als u met een spoedvraag naar de praktijk komt, is het handig om eerst te bellen. Dan kunnen wij uw komst voorbereiden.

Telefonisch spreekuur

Vanaf 7 augustus 2023 is er geen telefonisch spreekuur meer voor uitslagen of korte vragen. Wanneer u de huisarts wilt spreken kunt u contact opnemen met de assistente om een telefonische afspraak bij de huisarts in te plannen.

Beeldbellen

Nieuw in ons aanbod is beeldbellen via een beveiligd platform. Om hiervan gebruik te kunnen maken heeft u een apparaat (smartphone, tablet of pc/laptop) nodig met camera, geluid en microfoon. U ontvangt na overleg met de assistente een afspraak per e-mail met een link waarop u klikt op de afgesproken tijd. Vervolgens wordt u verbonden met de huisarts. Beeldbellen kan een prima alternatief zijn voor een normaal huisartsenconsult, alleen het lichamelijk onderzoek is niet mogelijk.

Wrattenspreekuur

Elke woensdag van 13.30 tot 14.30 uur.

Huisbezoek

Kunt u niet zelf naar de praktijk komen, dan komt de huisarts bij u thuis, als dat nodig is. U kunt een huisbezoek aanvragen via de assistente (0182) 30 92 03.