Hans Kruijt – Huisartsenpraktijk Polsbroek – Polsbroek

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Polsbroek

Let op! Het telefonisch spreekuur is veranderd. U kunt de assistente bellen met de vraag of de dokter u terug wil bellen.  Zij plannen u in de agenda, en de dokter belt u dan terug.

Bij Huisartsenpraktijk Polsbroek bent u 5 dagen in de week van harte welkom. U treft er bijna altijd dezelfde huisarts: J. Kruijt. Alleen bij nascholing of vakantie is er een vervanger.

De praktijk heeft een apotheek en is gecertificeerd. Hij voldoet dus aan alle actuele kwaliteitseisen. Een groot voordeel van onze huisartsenpraktijk: maakt u 's ochtends bijtijds een afspraak, dan kunt u vaak dezelfde dag nog terecht.

Twijfelt u of u naar de dokter moet?

Twijfelt u of u naar de dokter moet? Kijk dan eerst op Thuisarts.nl voor goede informatie.

Zelfzorg - Moet ik naar de dokter - Huisartsenpraktijk Koolhoven

Of download de app 'Moet ik naar de dokter?' via de appstore/google play of de officiële site:

 

Huisartsenpraktijk Polsbroek
Jonglevenweg 1 3415 PP Polsbroek

Hans Kruijt

Huisarts

‘Ik ben sinds 1998 huisarts in Polsbroek. Met veel plezier. Het mooie van mijn vak is dat ik een band opbouw met patiënten. Ik ken hun levensverhaal en hun omstandigheden en kan daardoor breder naar klachten en ziektebeelden kijken. Het gaat niet alleen om de ziekte zelf, maar vooral om wat een ziekte voor iemand betekent. Het prettige van Polsbroek en omgeving vind ik dat iedereen zo respectvol met elkaar omgaat en oog voor elkaar heeft.’

Terug naar overzicht