Nienke Polderman – Huisartsenpraktijk Polsbroek – Polsbroek

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Polsbroek

Let op! Het telefonisch spreekuur is veranderd. U kunt de assistente bellen met de vraag of de dokter u terug wil bellen.  Zij plannen u in de agenda, en de dokter belt u dan terug.

Bij Huisartsenpraktijk Polsbroek bent u 5 dagen in de week van harte welkom. U treft er bijna altijd dezelfde huisarts: J. Kruijt. Alleen bij nascholing of vakantie is er een vervanger.

De praktijk heeft een apotheek en is gecertificeerd. Hij voldoet dus aan alle actuele kwaliteitseisen. Een groot voordeel van onze huisartsenpraktijk: maakt u 's ochtends bijtijds een afspraak, dan kunt u vaak dezelfde dag nog terecht.

Twijfelt u of u naar de dokter moet?

Twijfelt u of u naar de dokter moet? Kijk dan eerst op Thuisarts.nl voor goede informatie.

Zelfzorg - Moet ik naar de dokter - Huisartsenpraktijk Koolhoven

Of download de app 'Moet ik naar de dokter?' via de appstore/google play of de officiële site:

 

Huisartsenpraktijk Polsbroek
Jonglevenweg 1 3415 PP Polsbroek

Nienke Polderman

Apothekersassistente

Sinds een paar maanden werk ik in de praktijk en ik vind het ontzettend fijn werken in Polsbroek. Wat een verschil met de grote apotheken en ziekenhuizen. Het contact met de mensen is het leukste aan deze baan, dus ik heb het getroffen met zo een fijne en toegankelijke gemeente als Polsbroek. Ik hoop dat ik u goed kan helpen met al uw vragen en handelingen, en zo kan bijdragen aan het heerlijke leven in dit mooie stukje Nederland’.

Terug naar overzicht